Ekim Kaya ve 20000 Dolar

24 Mayıs 2020

Teknoloji

Ekim Kaya ve 20000 Dolar için yorumlar kapalı


Evet yanlış duymadınız 20 bin dolar. nedir bu 20 bin dolar. şimdi ekim kaya şöyle bir açıklama yapıyor, kendisinin kurdurduğu amazon mağazaları amerika dan alıp, kanada da satma üzerine olduğunu söylüyor. internet üzerinde başka bir sistemin amazon mağazanızın amerika dan amerika ya (abd) satan mağaza kurulu yaptığını belirttiği bu işi için tam 20 bin dolar veriyor. aslında fiyat 30 bin dolarmış ama kendisinin aldığı bazı indirimler sonucu 20 bin dolara kurdurduğunu söylüyor. hatta karttan çekim anını paylaşıyor. şimdi dropshipping iş mi diyeceksiniz. bence de öyle ticaret yapmak için amazonda dropshipping mağazası kurdurmak için bir araba parası vermek korkunç bir yatırım. dikkat ederseniz ekim kaya videolarında hep yapılan cirodan bahsediyor. bin dolar ciro, 5bin dolar ciro. eee kar ne kadar. malların üzerine 1 dolar mı 3 dolar mı koydun onu açıklasana. bence bu miktarlara dropshipping işine girmek gereksiz.

İnternetten bir uzmanlığınız olmadan büyük para kazanmak mümkün değil. ben bu kanıdayım, gerisi hayal tacirliği. eskiden yabancı sistemler de ferrari resimleri, kadın resimleri olan reklamlar gönderirdi. gel bize katıl bunlar senin olsun gibisinden. dikkat ederseniz bu hayal tacirleri gerçek hayatta da var, ponzi sistemler gibi. dikkat edin çarpılmayın… kendinizi üzmeyin…


Hakkımda

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Uzun süredir blog yazmaktayım. Görsel içerik için instagram hesabıma aşağıdaki link düğmesinden ulaşablirsiniz. irtibat: iletisim@onurkayikci.com . Sitedeki hiçbir yazı izinsiz kullanılamaz.







Arşiv