Polo tişörtler eleştirisi gerçeği yansıtıyor mu?

29 Haziran 2026

Alışveriş

Polo tişörtler eleştirisi gerçeği yansıtıyor mu? için yorumlar kapalı


arkadaşlar youtube’da polo tişörtler yani yakalı tişörtler hakkında gerçekten parasının hakkını vermediği ile ilgili eleştirel bir video var. orada sözü edilen 5 marka var. ralph lauren polo, us polo, emporio armani, boss, tommy hilfiger. burada kast edilen çok yüksek meblağlar ödenip gerçekten sözü edilen kalitenin olmayışı. bence bu genel durum bir çok marka için de geçerli. ürünler dayanıklı değil. uzun süre giyilemiyor. ama bu uzun süre giyilme işi 90’larda kaldı. 2000’lı yıllardan sonra artık üretimler iyice bangladeş, vietman fasoncularına kaldığı için zaten markalar kalite değil üzerindeki logolardan ibaret. zaten alan logoyu göstermek için alıyor. ama bence orada bir marka zaten yerli üretim olan şu anda us polo’ya fazla eleştiri olmuş. çünkü onun fiyatları ortalama öyle çok uçuk değil. ürünün dayanıklılığı makul olarak adlandırılabilir. ha çıkıp arasanız tasarım açısından us polo da fiyata göre nispeten iyi tasarımlara sahip. diğer markalarda genel de düz tasarımlar varken us polo’da çeşit çeşit tasarım var. bu arada abd’ye yerleşenler orada zaten tommy rl polo gibi markaların da çok ucuz fiyatlara outler mağazalarından satıldığını gösteren videolar yüklüyor youtube’a.

ralph lauren polo tişörtler 5500 tl civarında. us polo tişörtler 2000-1500. hatta indirimde 1000 tl’ye de bulursunuz. bu arkadaşın listesindeki karşılaştırma kriteri yanlış olmuş bence. hatta şunu da ortaya koyuyor rl 5000 ise 1000 tl’ye alıp daha dayanıklı çıkması markayı gömme listesine koymak için yanlış bir uygulamanın ta kendisi olduğunu gösteriyor, us için dedim.


Hakkımda

...

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Bu sitede havadan sudan yazılarım yer almaktadır. Tüm içerikler kendime ait olup sponsorlu içerik yoktur. görsel içerikler için aşağıdaki simgeden instagram hesabıma bakabilirsiniz. Linkler aşağıda!

 iletisim@onurkayikci.com







Arşiv