Hakkımda
Onur Kayıkcı
İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Bu sitede havadan sudan yazılarım yer almaktadır. Tüm içerikler kendime ait olup sponsorlu içerik yoktur. görsel içerikler için aşağıdaki simgeden instagram hesabıma bakabilirsiniz. Linkler aşağıda!
iletisim@onurkayikci.com
Son Yazılar
Etiketler
amazon
anadoluüniversitesi
android
antalya
açıköğretim
beşiktaş
Chatgpt
Chromeos
chromeosflex
dijitalpazarlama
Dijital pazarlama
eticaret
eğitim
facebook
fatihçoban
fenerbahçe
galatasaray
google
hummel
instagram
kitap
KKTC
korona
koronavirüs
kıbrıs
linux
mediamarkt
microsoft
mint
Pardus
samsung
sosyalmedya
Tablet
telefon
türkiye
windows
windows10
windows11
Windows 11
xiaomi
Yapayzeka
yapay zeka
yasaklar
yorum
youtube
Gündem
- Dolar ve avro güne nasıl başladı? – 2 Eylül 2026
- Akif Beki: Bardağın içi gizli, gizemli görüneceğine boş dursa çok daha iyidir, benden söylemesi
- Yusuf Ziya Cömert: Devlet Ekrem İmamoğlu'na yatırım yapıyor
- Meteorolojiden sekiz ile sağanak uyarısı
- Selva Demiralp: Belki de asıl mesele altını anlamaya çalışmak değil
- Alaattin Aktaş: Akaryakıt fiyatları enflasyon hesabında nasıl dikkate alınıyor?
- Şeref Oğuz: Eylül endeks belalısıdır
- Ceren Ergenç: Dardanel'de iş bırakan kadın işçilerle Douyin'de AB'ye ihbar yolu arayan Çinli işçiler aynı soruna aynı yerden bakıyor
- Seferihisar Belediyesi soruşturması: Bir kişi tutuklandı
- Deniz İpek: Filo Jet faciası kaptanın 'Çıkacağım' demesine indirgenemez

Chat GPT Sora gerçekten başarılı mı?
22 Kasım 2025
Teknoloji
Chat GPT Sora gerçekten başarılı mı? için yorumlar kapalı
onurkayikci
arkadaşlar chat gpt’nin video üretme aracı sora, yapay zeka ile video üretiyor, bence pek başarılı bir uygulama değil. öncelikle türkiye’den girmek isteyince bölgenizde kullanıma açık değil diyor. fakat bir keşfet sayfası var. burada üretilmiş videoları görebiliyorsunuz. ben sayfalarımdan biri için bir tane indirdim. fakat elince cep telefonu tutan bir adam yapmış sora, telefonun ekranı bize doğru bakıyor. yani ters duruyor. keşfet ekranından bir çok video var. ha kullanılır ama çok da başarılı değil gördüğüm. bu keşfet ekranının oradan bir video üreteyim dedim. ingilizce bir arayüz olan kısımdan. bu kez de ücret istedi. yani keşfet ekranında gördüğüm üretilmiş videolardan gördüğüm daha çok fırın ekmek yemesi gerek sora’nın. chat gpt’nin bir aracı sora. sora bana resim de üretti. ama anime tarzı resimler. yani gerçekçi değil. ben zaten chat gpt’yi hiç kullanmıyorum. bütün araştırmalarım için microsoft copilot kullanıyorum. bence resim üretmede de google gemini başarılı bir yapay zeka aracı. sonuç ben chat gpt’nin sora isimli aracını beğenmedim şu aşamada. belki ileride daha da gelişir.
ChatgptSorayapay zekaYapayzeka