Hakkımda
Onur Kayıkcı
İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Bu sitede havadan sudan yazılarım yer almaktadır. Tüm içerikler kendime ait olup sponsorlu içerik yoktur. görsel içerikler için aşağıdaki simgeden instagram hesabıma bakabilirsiniz. Linkler aşağıda!
iletisim@onurkayikci.com
Son Yazılar
- Golf Ülker Metro Dondurma
- Open shell’i sildim
- Görüntü yüzde yüz olmamak ile birlikte düzeldi
- Chat GPT bana kot pantolon aldı
- Aralık dışında – out of range uyarısını nasıl geçerim
- Dünya kupasına galibiyetle veda
- Windows 11 iot kurarken sistem bozuldu
- Windows 11 iot enterprise ltsc’yi sanal makineye yükledim
- Spotify dinleme listeleri nasıl?
- windows iot enterprise ltsc 10 mu 11 mi?
Etiketler
amazon
anadoluüniversitesi
android
antalya
açıköğretim
beşiktaş
Chatgpt
Chromeos
chromeosflex
dijitalpazarlama
Dijital pazarlama
eticaret
eğitim
facebook
fatihçoban
fenerbahçe
galatasaray
google
hummel
instagram
kitap
KKTC
korona
koronavirüs
kıbrıs
linux
mediamarkt
microsoft
mint
Pardus
samsung
sosyalmedya
Tablet
telefon
türkiye
windows
windows10
windows11
Windows 11
xiaomi
Yapayzeka
yapay zeka
yasaklar
yorum
youtube

Her yapay zeka eğitimi iyi değil
18 Kasım 2025
Teknoloji
Her yapay zeka eğitimi iyi değil için yorumlar kapalı
onurkayikci
arkadaşlar chat gpt’nin herkes tarafından kullanılmaya yaygın olarak başlaması, yani en bilinen yapay zeka aracı, 2023. ve şu an bu konu popüler olduğu için bir çok kişi yıl 2025 yapay zeka ile ilgili seminerler eğitimler veriyor. ama eğer siz bu konulara 2023’ten itibaren hakimseniz, 2025’te hala bu araçların faydalarını yeni öğrenen onlarca eğitmen ve öğretim üyesi var türkiye’de. bu da şu demek çoğu eğitim çöp. onun için çok seçici olmanız gerek.
dün bir tanesine katıldım. eğitmenin seminerde gösterdiği videolar açmıyor. Bir kadın bağlandı. basit programlar ile gönderi oluşturmayı anlatıyor. abla kalsın dedim çıktım. arkadan firma email atmış. eğitim paketi satıyor 10 bin TL istiyor. uçmuşlar.
yapay zekaYapayzeka