Hakkımda
Onur Kayıkcı
İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Bu sitede havadan sudan yazılarım yer almaktadır. Tüm içerikler kendime ait olup sponsorlu içerik yoktur. görsel içerikler için aşağıdaki simgeden instagram hesabıma bakabilirsiniz. Linkler aşağıda!
iletisim@onurkayikci.com
Son Yazılar
Etiketler
amazon
anadoluüniversitesi
android
antalya
açıköğretim
beşiktaş
Chatgpt
Chromeos
chromeosflex
Dijital pazarlama
dijitalpazarlama
eticaret
eğitim
facebook
fatihçoban
fenerbahçe
galatasaray
google
hummel
instagram
kitap
KKTC
korona
koronavirüs
kıbrıs
linux
mediamarkt
microsoft
mint
Pardus
samsung
sosyalmedya
Tablet
telefon
türkiye
windows
windows10
Windows 11
windows11
xiaomi
Yapayzeka
yapay zeka
yasaklar
yorum
youtube
Gündem
- Basın örgütleri 10 ilde sokakta: 'Gazeteciler tutsak, foncular özgür'
- Sarıgül soruşturması: Üç tutuklama daha
- Banyoda renkli dönüşüm: VitrA ile renkler ortak bir tasarım diline dönüşüyor
- Aziz Yıldırım: Mayıstan sonra yokum, İsmail Kartal'ı göndermem
- Zonguldak'taki maden ocağı patlaması: Üç gözaltı
- Dolar, avro ve altında haftanın bilançosu
- Borsada en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler
- Hitler'in dağ evi yandı: Bir gözaltı
- ABD, değişim isteyen Kübalıları 'CIA'le işbirliği'ne çağırdı
- Geçgel kardeşlerin 'fon tedbiri' kaldırıldı: 5 milyar lira iade etmişler

Tersine Mühendislik ile yasaklı instagram’a gönderi yükleme
4 Ağustos 2024
Teknoloji
Tersine Mühendislik ile yasaklı instagram’a gönderi yükleme için yorumlar kapalı
onurkayikci
genç arkadaşlar siz bilmezsiniz ama tepedeki iktidardaki amcalarınız çok iyi bilir 1980’ler yasaklar isimli oyunlar oynanırdı tiyatroda. bu ülke ne yasaklar ne iktidarlar gördü hepsi silindi gitti. bu sefer uzun sürdü ama herhalde gidiş aynı gidiş. neyse konuya gelelim.
yönettiğiniz bir sayfa var ve instagram’a gönderi atamıyorsunuz çünkü erişim engeli var. ama sayfanızın da güncel kalması gerek. şimdi burada şöyle bir durum devreye giriyor, instagram da bir işletme hesabı sayfası sahibiyseniz bunu facebook aynı zamanda bir facebook sayfasına bağlar.
bunları idare için de meta, meta business suite isimli arayüzü kullanmanızı ister. kendi facebook sayfanızı yönetirken sol tarafta business suite a geçiş sekmesi var. buradan geçişi yapıyoruz. şimdi burada facebook sayfasına attığınız her gönderi her hikaye aynı zamanda instagram da da paylaşılacak otomatik. tabii yasaktan ötürü etkileşim olmayacak fazla ama sayfa sağlığı hesabın çöp olmaması için önemli.
facebook bu işi meta business suite a taşımak işe iyi yapmış gerçekten böyle zamanlarda işe yarıyor…
bireysel hesaptan olmaz yanlız, eğer facebook ve instagram da birbirine bağlı sayfa varsa olur bunlar..
ben de kriz ortamında meta business suite i iyice kurcalamış oldum. bu arada burada ileriye dönük paylaşımlar da programlayabiliyorsunuz. çok profesyonel bir ara yüz. android de ayrıca uygulama olarak var.
fatih çoban da bu kriz ortamında dijital pazarlama stratejileri ile ilgili faydalı bir video yüklemiş youtube a meraklısı izleyebilir. (bunun business suite ile ilgili bir yanı yok, önemli reklamcılık bilgilerini o krizde ücretsiz vermiş)
meta business suite