Ahmet Balat Akademi giriş seviyesi dijital pazarlama kursu

11 Mart 2023

Teknoloji

Ahmet Balat Akademi giriş seviyesi dijital pazarlama kursu için yorumlar kapalı


arkadaşlar uzun süre önce ahmet Balat Akademinin ücretsiz dijital pazarlama kursuna kayıt olmuştum sonra siteyi kaybetmiştim. Girdim ve bir çok videoyu izledim çok detaylı bir şekilde işin mantığını size anlatıyor. Sırf bunu bile size parayla satıyorlar. CPM, ROI, ROAS nedir bu terimler Google analytics ne işe yarar herşey var. Kendisi ücretli eğitimlerde panel kullanmayı öğretiyoruz diyor. Arkadaşlar bu seviyede akademik hazırlanmış eğitimi Türkiye de hiç kimse vermiyor. Ben de bir çok kavramı yabancı digital ad expert kursundan öğrendim, bundan her videoyu izlemedim, içinden seçip izleyebiliyorsunuz, gerçekten güzel hazırlamış Ahmet Balat.

arkadaş her sosyal medya platformunum ve Google un reklam panellerini kullanmasıyla ilgili ücretsiz dersleri var, Facebook Google türkçe bazıları ingilizce. Eğer isterseniz her bilgiyi internetten ücretsiz bulup kendinizi geliştirebilirsiniz….


Hakkımda

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Uzun süredir blog yazmaktayım. Görsel içerik için instagram hesabıma aşağıdaki link düğmesinden ulaşablirsiniz. irtibat: iletisim@onurkayikci.com . Sitedeki hiçbir yazı izinsiz kullanılamaz.







Arşiv