Letoon ayakkabı

14 Aralık 2022

Alışveriş

Letoon ayakkabı için yorumlar kapalı


aslında bonus kartın kart kullanım ücreti karşılığı yüklediği bonuslar sadece morhipo da kullanılabildiği için aldım. kalite orta, aynı fiyata sahte sketchers lar satıyorlar. rahat kalıp diye bir model, bez ayakkabı çok rahat, ama letoon çok öyle işçiliği iyi gelmedi, dayanıklılığı göreceğiz…

3 hafta sonra ayakkabının üzerine siyah şerit bant yapmışlar onlar dibinden yırtıldı, henüz giymeme mahsur yok şu an için ama 3 ay dayanır umarım bir daha sahte sketchers alacağım.. aynı paraydı, hesapta letoon u yüzde 50 indirimle aldım Morhipo dan..

şubat ortasında ayakkabı 2 tabandan ikiye bölündü, bu da ders oldu bir daha letoon almıyoruz…

ayakkabı morhipo da 500 TL lik indirimden 250 TL ye inmiş gözüküyordu. Kullanım ücreti karşılığında verilen Kredi kartı puanları Morhipo da geçtiği için mecburen aldım. Alınca da kalitesi ile ilgili şüphe duymuştum ve doğru çıktı.


Hakkımda

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Uzun süredir blog yazmaktayım. Görsel içerik için instagram hesabıma aşağıdaki link düğmesinden ulaşablirsiniz. irtibat: iletisim@onurkayikci.com . Sitedeki hiçbir yazı izinsiz kullanılamaz.







Arşiv