Gittigidiyor

3 Ağustos 2019

Alışveriş

Gittigidiyor için yorumlar kapalı


Gittigidiyor dan kazıklandıktan sonra aylar geçti artık alışveriş yapmıyorum ve yapmayacağım. Tekstil ürünü alacaksanız trendyol bile değil kesinlikle morhipo.

Neden mi?

Gittigidiyor da şöyle bir sıkıntı var, güvenli e-ticaret diye bir palavra anlatsa da öyle bir sistem yok. Siz siparişi verdiğiniz andan itibaren belli bir süre sonra sizin paranızı satıcının hesabına gönderiyor. Ürün defolu, ayıplı, yanlış beden gelirse satıcının insafına kalmadan hiç bir şey yapamıyorsunuz.

Ama morhipo da boyner kalitesi olduğu için ürünlerin değişim ve iadesi sorunsuz yapılıyor.

Gittigidiyor da kusurlu hummel ayakkabıyı geri almayıp merdiven altı satıcısı zorla fark alarak bir de üstüne üstük defolu mal gönderdi bana. Gittigidiyor müşteri hizmetleri 1 ay hiç ilgilenmedi bile. Sattık kaçtık sitesi. Bir ay sonra hediye çeki verdiler bana ama yaşanan sıkıntı gereksiz, zamanınızı çalan bir site. Aman oradan olmayan kendi uydurdukları güvenli e-ticaret adını verdiklere sisteme inanıp da bir şey almayın.

Gittigidiyor bir satıcı değil, komisyoncu zaten siz onlara bir şikayette bulununca bir ürün satıcısı değiliz diye kıvırıp kaçıyorlar.

Size tavsiyem bir ürünü gittigidiyor da gördünüz çok beğendiniz. Hemen internet ten o satıcının kendi sitesini aratın. Boşuna gittigidiyor a komisyon vermeyin, artı sorun oldu mu satıcının kendisiyle direkt muhattap olursunuz.

Bu sayfalarda gittigidiyor a bir teşekkür yazısı var, sırf adamlardan kurtulmak için koydum o yazıyı. Ayıplı mal için bir ay uğraştım, sonunda yine defolu geldi, gittigidiyor da ürün bedelinden daha az hediye çeki verdi. Hiç bir şey almıyorum artık o siteden…

Gittigidiyor da benim hummel ı aldığım satıcı izmir de bir mahalle esnafı çıktı, siz gittigidiyor dan ürün alınca bir halt var zannediyorsunuz, adamların ayıplı mal falan filan bunlara verecek ne maddi ne bilgi desteği var.

Bu arada gittigidiyor daki yıldızla ma sistemine inanmayın. Çünkü üründe bir sorun çıkacaksa size geldikten 1-2 gün içinde çıkıyor, ama siz yıldızları ürün site ulaşınca daha bismillah zorla döşemiş oluyorsunuz. Bilgisizce yapılmış bir e-ticaret sitesi gittigidiyor…

Peki gittigidiyor nasıl müşteri çekiyor?

Morhipo gibi siteleri takip edip piyasanın altı fiyat veriyorlar. Eski doğubank esnafı gibi garantisiz (resmi garantiyi kastetmiyorum, güvence verilmeyen ürünler gibi, pazar malı gibi) ürünleri merdiven altı satıcılardan daha ucuza temin ediyorlar. Daha önce sunny tv aldım, bozuk çıktı, firma değiştirdi. Bir daha sorun oldu sunny nin kendisini aradım servisi gelip yaptı.


Hakkımda

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Uzun süredir blog yazmaktayım. Görsel içerik için instagram hesabıma aşağıdaki link düğmesinden ulaşablirsiniz. irtibat: iletisim@onurkayikci.com . Sitedeki hiçbir yazı izinsiz kullanılamaz.İçerikler bana aittir, sponsorlu bağlantı yoktur.







Arşiv