Ücretsiz makale üretme

9 Mayıs 2013

Havadan Sudan, Kitap

Ücretsiz makale üretme için yorumlar kapalı


Tarafından: Darren Allsop

Makale pazarlama, makale dizini Web giderek artan sayıda çok bağlı pazarlamacılar için büyük bir başarı üretti, bu makale pazarlama ve Web sitelerini için büyük ölçüde artmıştır..

Bağlı kuruluş Pazarlamacılar, internet dünyasında her yerde vardır. Aylık bazda altı rakam komisyon kontrol elde etmek bir ortaklık için anormal değildir. Yani hiçbir harcama gerekli makale pazarlama ücretsizdir, ancak aşırı yararları.

Ama bir sorun, bazı bağlı kuruluşlar ile karşı karşıyayız makale pazarlama bilgi eksikliğidir. Ve bu nasıl üst bağlı çeşitli programları için yeterli neden üretmek. Çeşitli yol bağlı herhangi bir online iş başarılı olması gerekiyor, bu ücretsiz makale pazarlama ve özel program, bir bağlantı gibi büyük bir şans onları gerçek satış içine dönüm olan onlar-ecek almak yol açacak şekilde elde edilebilir.

Makalede bir pazarlama başarılı olmak için anahtar kelime zengin Makaleler üretmelidir, içerik, iyi yazılmış ve benzersiz olmalıdır. 500-750 kelime bir makale için ideal bir süre vardır. Ayrıca orada binlerce vardır sayısız ücretsiz makale dizinlere gönderin. Ayrıca yarı otomatik makale gönderme yazılım orada gönderimler ile yardımcı olmak için satın alabilirsiniz, bu büyük zaman koruyucular olabilir!.

Madde Pazarlama ortaklığı için sadece değil, ürünleri satan bir Web sitesi ya da bir eBay mağaza. Madde Pazarlama, orada kendi adını almak yeni bir iş için idealdir. Yazınızın en önemli öğelerden biri, başlık, içinde olduğundan emin olun-e doğru anahtar kelimeler,
başlık, ama aynı zaman kullanıcıya akılda kalıcı yapma.

Makale dizinleri tarafından reddedilen madde almanın tek emin yolu, yazım hataları ve kötü dilbilgisi sahip olmaktır. Bu yazı olsa bir yazım makale dizinlere göndermeden önce programın denetimini çalıştırmak için sadece sağduyu ‘s. Ben şahsen bir yazım, tesis denetimi içeren Microsoft word kullanın. Makale okuyucuya bilgilendirici olmalı ve ilgi çekici bir şeyler sunmak.

Senin eşya-meli var olmak basit-e doğru biçimlendirme ile okumayı, daha hiçbir sonları ile büyük bir paragraf paragraf çok daha iyidir. İdeal bir paragraf, bu gibi iki-dört cümle oluşacak;)

Tamamlanan makale yazarın biyo en önemli bölümüdür. Burada isim, yer budur link web sitesi ve Web sitesi açıklaması. Böylece arama motorları makale makale dizininde gezinirken tüm ana anahtar kelimeler ile bağlantı kurma alır, ana anahtar kelimeler, çapa metin içerdiğinden emin olun. Ayrıca bazı anahtar kelimeler, açıklama eklemek için önerilir.

Her zaman kanıt çeşitli makale dizinlere göndermeden önce makaleyi okumak için başka bir kişi için idealdir. Zaman sorun değilse, sizin için bazı makaleler yayımlamak için bir yazar işe dikkate almak isteyebilirsiniz. Elance.com yazarlar işe ama sizin için ne ödeme olsun unutmayın için harika bir yerdir. Sizi işe bir yazar kontrol eğer onlar-si olmak önceki yazımda, proje yazma önerileri.

Umarım bu makale yararlı ve bilgilendirici buldum. Ücretsiz makale pazarlama kesinlikle bir ortaklık programı veya Web sitesi tanıtmak için harika bir yoldur.

Yani ne bekliyorsunuz? Yazılı olsun;) İyi şanslar!

kaynak:

http://www.articlesphere.com/tr/Article/Free-Article-Marketing-Produces-Affiliate-Success/52145

Hakkımda

Onur Kayıkcı

İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Uzun süredir blog yazmaktayım. Görsel içerik için instagram hesabıma aşağıdaki link düğmesinden ulaşablirsiniz. irtibat: iletisim@onurkayikci.com . Sitedeki hiçbir yazı izinsiz kullanılamaz.İçerikler bana aittir, sponsorlu bağlantı yoktur.







Arşiv