Hakkımda
Onur Kayıkcı
İlk İnternet sitemi yapalı 20 yılı aşmış. Bu sitede havadan sudan yazılarım yer almaktadır. Tüm içerikler kendime ait olup sponsorlu içerik yoktur. görsel içerikler için aşağıdaki simgeden instagram hesabıma bakabilirsiniz. Linkler aşağıda!
iletisim@onurkayikci.com
Son Yazılar
- Windows 11 iot enterprise ltsc’yi sanal makineye yükledim
- Spotify dinleme listeleri nasıl?
- windows iot enterprise ltsc 10 mu 11 mi?
- Vedat Milor’un önerdiği en iyi lahmacuncu
- Yaz geldi Beltur’da fiyatlar nasıl?
- Milli takımdan erken veda
- Üsküp tam bir Avrupa başkenti
- Yapay zeka ile alışveriş
- Müzik işini Spotify ile çözdüm
- Sistem denemek için sistem lazım
Etiketler
amazon
anadoluüniversitesi
android
antalya
açıköğretim
beşiktaş
Chatgpt
Chromeos
chromeosflex
Dijital pazarlama
dijitalpazarlama
eticaret
eğitim
facebook
fatihçoban
fenerbahçe
galatasaray
google
hummel
instagram
kitap
KKTC
korona
koronavirüs
kıbrıs
linux
mediamarkt
microsoft
mint
Pardus
samsung
sosyalmedya
Tablet
telefon
türkiye
windows
windows10
Windows 11
windows11
xiaomi
yapay zeka
Yapayzeka
yasaklar
yorum
youtube

Rodos’taki kalamarın Türkiye’de parçasını yiyemezsin palavrası
7 Temmuz 2024
Seyahat
Rodos’taki kalamarın Türkiye’de parçasını yiyemezsin palavrası için yorumlar kapalı
onurkayikci
arkadaşlar iyi yeme içme sayfalarında kalamar karides bunların deniz çöpü ve değersin ürünler olduğu yazar. şimdi bir aile rodos’a gitmiş 3 balık çorbası, kalamar karides (karidesler büyük), biri ürün daha vardı içecek coca cola 53 euro verdik, 3 kişi, 1855 tl, türkiye de bu paraya yiyemezsin diye video yüklemiş youtube a yalan. türkiye de 200 tl ye alabalık 300 tl ye çupra yiyorsunuz hala antalya da çöp değil gerçek balık, karides 400 tl civarı. bu amerika daki türkler gösteriyor karidesleri kiloyla alıyorlar öyle değersiz vs.
1855 tl kişi başı 600 tl civarı yapar türkiye de bu fiyata hakiki balık yersin deniz çöpü değil. ama ben daha önce de yazdım türkiye nin daha ucuz olması lazım aslında. yunanlılar neden şiş kebap döner yiyor, çünkü onlarda her dakika karides ile beslenemez haliyle. bu tarz yemekler ayda bir vs gibi.
diyorlar ya niye bodrum da sahilde lahmacun yeniyor, ne yensin her dakika ahtapot mu yensin. youtube da gördüm güney kıbrıs ta da domuz lahmajun yiyorlar.
türkiye nin yemek kültürü daha geniş tabii ki.
akp iktidarı artık o kadar bıktırdı ki milleti millet kaçıyor yunan adalarına tatile.
kalamarkaridesrodos